Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenka je za istjerivanje hobotnice iz skrovišta, koristila nedozvoljeno kemijsko sredstvo, odnosno deterdžent za posuđe.


Slovenska državljanka (48), koju je policija kod otoka Suska zatekla u lovu na hobotnice, pri čemu se koristila sredstvom za pranje posuđa, kazneno je prijavljena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protuzakonitog ribolova, izvijestili su danas iz policije.

Vezani članci Stjepan Sučić Državni tajnik kršio mjere pa vrijeđao policajce u kafiću i razbio vrata u postaji. Glasnogovornik Vlade: "Ako je to istina, takvo ponašanje je potpuno neprimjereno" Koronavirus u Sloveniji, ilustracija Ništa od popuštanja mjera u Sloveniji: "Stanje je daleko od zadovoljavajućeg, nije se znatno smanjio broj oboljelih"

U ribolovu u blizini otoka Suska policija ju je zatekla prije dva dana, a zatim je utvrđeno da je pri lovu, za istjerivanje hobotnice iz skrovišta, koristila nedozvoljeno kemijsko sredstvo, odnosno deterdžent za posuđe.

Slovenka pregazila medvjeda kod tunela Sveti Rok

Ulov od dvije hobotnice, težine oko dva kilograma, deterdžent i opremu za ronjenje, pocija joj je oduzela, a osumnjičena Slovenka je nadležnome državnom odvjetništvu kazneno prijavljena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook