Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulovljena u krivolovu

Slovenka kod Suska lovila hobotnice pomoću deterdženta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenka je za istjerivanje hobotnice iz skrovišta, koristila nedozvoljeno kemijsko sredstvo, odnosno deterdžent za posuđe.

Slovenska državljanka (48), koju je policija kod otoka Suska zatekla u lovu na hobotnice, pri čemu se koristila sredstvom za pranje posuđa, kazneno je prijavljena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protuzakonitog ribolova, izvijestili su danas iz policije.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak "Bojimo se da je oteta": Susjedi opisali mjesto na kojem je nestala dvogodišnja djevojčica Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

U ribolovu u blizini otoka Suska policija ju je zatekla prije dva dana, a zatim je utvrđeno da je pri lovu, za istjerivanje hobotnice iz skrovišta, koristila nedozvoljeno kemijsko sredstvo, odnosno deterdžent za posuđe.

Slovenka pregazila medvjeda kod tunela Sveti Rok

Ulov od dvije hobotnice, težine oko dva kilograma, deterdžent i opremu za ronjenje, pocija joj je oduzela, a osumnjičena Slovenka je nadležnome državnom odvjetništvu kazneno prijavljena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene