Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slovenka je za istjerivanje hobotnice iz skrovišta, koristila nedozvoljeno kemijsko sredstvo, odnosno deterdžent za posuđe.


Slovenska državljanka (48), koju je policija kod otoka Suska zatekla u lovu na hobotnice, pri čemu se koristila sredstvom za pranje posuđa, kazneno je prijavljena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protuzakonitog ribolova, izvijestili su danas iz policije.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška nesreća kod Nove Gradiške: U sudaru auta i vojnog kamiona preminuo vozač, dva vojnika ozlijeđena Prometna nesreća između Velike i Češljakovaca - 1 Crna nedjelja: Kod Požege poginuo mladić, dvoje ozlijeđenih, 24-godišnjak stradao i troje ljudi ozlijeđeno kod Rovinja

U ribolovu u blizini otoka Suska policija ju je zatekla prije dva dana, a zatim je utvrđeno da je pri lovu, za istjerivanje hobotnice iz skrovišta, koristila nedozvoljeno kemijsko sredstvo, odnosno deterdžent za posuđe.

Slovenka pregazila medvjeda kod tunela Sveti Rok

Ulov od dvije hobotnice, težine oko dva kilograma, deterdžent i opremu za ronjenje, pocija joj je oduzela, a osumnjičena Slovenka je nadležnome državnom odvjetništvu kazneno prijavljena zbog sumnje da je počinila kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook