Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupio 300 prijatelja

'Slavko Linić' na Facebooku - Vlada poziva: Prijavite ga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lažni profil ministra financija Slavka Linića kreiran je 18. veljače otkad se bavio predstečajnom nagodbom, a prisjetio se i prošlosti. Prije dva dana poručio je da je ipak Linićev pomoćnik, ali da mu sve prenosi.

Na Facebooku se pojavio lažni profil ministra Linića. Molimo vas da ga prijavite kao 'face account'. Hvala!', objavljeno je u srijedu na službenom Twitter profilu Vlade.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

A lažni Linićev profil kreiran je 18. veljače otkada je osoba koja stoji iza njega skupila preko 300 prijatelja i 'lajkala' premijera Zorana Milanovića.

Revizor poručio Liniću: 'Bojao bih se na vašem mjestu ministre!'

Prije dva dana je i vlasnik profila odlučio obavijestiti javnost da on ipak nije Linić, ali je, tvrdi, njegov pomoćnik. 'Da ne bi bilo zabune, ovaj profil vodim ja kao pomoćnik ministra Linića, sve obavijesti s vremenom dolaze do ministra Linića. Hvala', napisao je u statusu.

Lažni Linić u svojim se objavama bavio predstečajnom nagodbom, a prisjetio se i prošlosti objavom starih fotografija. Čini se da njegovo djelovanje ipak nije po volji Vladi koja je zatražila pomoć u njegovom gašenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene