Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skijanje 2016/2017 - Putnička agencija Azur Tours

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bogata skijaška ponuda u aranžmanu agencije Azur Tours.

AUSTRIJA – glavna ponuda skijališta: Flachau, Gerlitzen, Matrei, Nassfeld

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta"


Flachau
7.1.-14.1.2017. – jedina smo hrvatska agencija koja organizira našu cjelodnevnu školu skijanja u Flachau.

APP: SONNBERG, ALPENLAND, PICHLER, ALPIN APART, SONNFELD

Apartmani su smješteni u predjelu Reitdorf (do Flachau 2 km) i do žice Space Jet i ski škole je cca. 1 km, stanica ski busa se nalazi kod svakog objekta a moguć je i ski depo na samoj žici kako gosti ne bi trebali nositi opremu na bus (uz doplatu).
Za obitelji s malom djecom super je smještaj u App Sonnberg jer postoji velika igraonica sa animacijom za djecu, dječje kino…za odrasle tu je sauna.
Supermarketi su na ulazu u samo naselje Reitdorf, do Flachau se dođe za cca. 4 i pol sati – sve je autocesta. Za neskijaše tu su terme Amade cca. 2 km od svih app.
EVENT: 10.1. se vozi svjetski kup – žene, noćni slalom i bit će pregršt događaja!
Uz navedene objekte nudimo i apartmane u centru Flachau-a

Gerlitzen7.1.-14.1.2017. –organiziramo tradicionalno već 4 g. Azur Tours školu skijanja

APP I HOTELI na skijalištu: ALMRESORT , SONNENHOTEL ZAUBEK
App na Ossiacher See: LEGENDAR, KMB – POVOLJNE CIJENE

Napomena: za goste koji žele luksuz tu su app Legendar – izvrstan intiman wellness i bazen, igraonica za djecu sa playstation igrama, prekrasan pogled na jezero
KMB – app u 3 zgrade koje su povezane hodnicima, veliki bazen u zgradi koji gosti mogu koristiti – Hit cijene!


Matrei
1.1.-8.1.2017. – imamo veliki zakup u Hotelu Matrei, gdje organiziramo i našu školu skijanja u terminu 1.1.-8.1., cijene hotela + ski karte su izvrsne, jedno dijete do 12 g. gratis, vrlo pogodan hotel za višečlane obitelji jer imaju sobe za 6 osoba.
U hotelu su mogući su kraći boravci – minimum 3 noćenja.
U hotelu ima velika igraonica za djecu, pokraj hotela je prekrasan restoran Alte Muhle, gosti mogu rezervirati ski depo kod gondole i ne trebaju nositi skije svaki dan, do žice je 400 m najbolje je ići pješke.

U Matrei-u nudimo još i hotel i app Goldried, u Kalsu Gradonna resort.

Nassfeld - najveće koruško skijalište – u ponudi različiti apartmani – na stazi, u mjestu Tropölach i u okolici jezera Presegger
Ističemo i 2 izvrsna Falkensteiner hotela koja imaju first minute do 31.10.


FRANCUSKA

Skijalište Val Thorens / Orelle – najpovoljnije skijanje u Val Thorensu!

Lijepi i ugodni apartmani u mjestu Orelle, uključen unutarnji bazen u glavnoj zgradi, iz mjesta vozi gondola za Val Thorens, imamo goste povratnike što znači da je produkt vrlo zanimljiv gostima – nudimo već 3 godinu
Garantirani autobusni prijevoz za termin 7.1.-14.1.2017. + raspisani prijevoz za termin 11.3.-18.3.2017.
Apartmani Hameau 3*
Ističemo i cjenovno vrlo odličnu ponudu za parove koji putuju sami (ukoliko putuju samo 2 osobe) pošto imamo u ponudi studia za 2 osobe ili studia za 4 osobe, cijena već od 1.990 kn po osobi za 7 noćenja + 6 dana ski karta Val Thorens (inače su cijene studia za 2 osobe kreću od 2.500 kn po osobi na više….)


ITALIJA

MARILLEVA - sa skijama povezana mondena Madonna di Campiglio i Pinzolo (cjenovno atraktivni ski paketi sa uključenom ski kartom)

Marilleva – Madonna di Campiglio - naša tradicionalna hrvatska škola skijanja već 5 godinu zaredom!

Nudimo ugodne apartmane u mjestu Mezzana i okolici Mezzana: Gaia, Andreotti, Ca delle Margherite, Ca dei Regolani - povezanost sa ski busom
Jednostavniji smještaj kod žičare ili na samoj stazi: Artuik, Kristal, Sole Alto, Hotel Solaria
Hoteli za preporuku sa bazenima i wellnessom i dijete do 8 g. gratis, drugo dijete do 8 g. -70%: Sporting Ravelli 3*, Palace Ravelli 4* Monte Giner 4*
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene