Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ostavite se toga'

Šeks: Ne kanimo zaoštravati odnose s Josipovićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Šeks izjavio je kako ne postoji nikakav sukob između HDZ-a i predsjednika RH Ive Josipovića.

Upitan za komentar pisanja medija da je premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor članovima stranke ‘zabranila’ da se ‘svađaju’, potpredsjednik Hrvatskog sabora i potpredsjednik HDZ-a Šeks je nakon današnje sjednice saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav kazao kako ‘ne postoji nikakav sukob između HDZ-a i predsjednika Republike’. ‘Ostavite se toga’, kazao je Šeks novinarima i dodao da je u svojim istupima u medijima samo izrekao ‘jednu namjeru da se predsjednik Republike striktno drži ustavnih ovlasti u sustavu parlamentarne demokracije’.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina

>> Šeks: Nije Josipović dobio žuti karton nego prijateljsko upozorenje

>> Dopunjen nacrt prijedloga Ustava o glasovanju izvan RH

‘I to je sve. Ne kanimo zaoštravati nikave ni odnose, ni bilo što, između predsjednika Republike, Vlade, HDZ-a. To je samo bilo iznošenje jednog stajališta da se dođe do jednog demokratskog dijaloga do kojega je i došlo između predsjednika Republike i jednog dijela zastupnika HDZ-a’, kazao je Šeks. Komentirajući tvrdnju predsjednika Josipovića da je s kolegama iz vrha HDZ-a ‘isprovocirao postupke Hrvatske odvjetničke komore’ u slučaju Ante Nobila, Šeks je prošli tjedan ocijenio da je Josipovićev istup ‘izvan okvira parlamentarne demokracije’. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene