Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaoštrava se specijalni rat'

Šeks ima krunski dokaz da SDP stoji iza prosvjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks izjavio je sinoć na obilježavanju 21. obljetnice utemeljena HDZ-a u Virovitici kako krunski dokaz da oporba stoji iza prosvjeda, leži u njihovom stalnom prozivanju predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor i vrha HDZ-a da su kriminalci i lopovi.

'Kada nisu uspjeli Vladu srušiti u Saboru, počeli su primjenjivati novu taktiku i svakodnevno nas optužuju da smo lopovi, kriminalci i gangsteri', rekao je Šeks te ocijenio da je stalno izazivanje bijesa i mržnje protiv HDZ-a rezultiralo izlaskom na ulice.

Pročitajte i ovo Darko Nekić - 1 NAJAVA DRŽAVNOG TAJNIKA Raste osnovica za invalidninu i druga braniteljska prava, evo kome ide najviše Slika nije dostupna Odgovor branitelja Milanović uvrijedio HVIDRA-u: Usporedio nas je s cijenom benzina!

>> Policija zabranila snimanje našoj ekipi, privedeno sedam prosvjednika

>> Prosvjedna šetnja ulicama Zagreba

Kaže da je 'ubilački bijes' huligana potaknuo vrh SDP-a, predvođen tandemom Milanović - Jovanović, da u kritičnom trenutku pregovora s Europskom unijom za njih obave posao i svrgnu HDZ s vlasti. Dokaz tomu je i paljenje zastave Europske unije, jer se SDP boji ulaska u Europu, izjavio je Šeks.

Pozvao je članstvo HDZ-a na mobilizaciju jer se, kako je rekao, 'zaoštrava specijalni politički rat'.

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković rekao je kako 'stvaratelji nereda na ulicama ne žele dobro Hrvatskoj' te da se 'upinju iz svih snaga da HDZ ne završi pregovore s EU'.

'Past će maske i vidjet će se tko je čiji'

Govoreći o braniteljskim prosvjedima, saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e Josip Đakić rekao je da 'maškare i karnevali u Zagrebu, Grubišnom Polju i Rijeci neće uspjeti'.

'Past će maske i vidjet će se tko je čiji', kazao je Đakić poručujući da HDZ želi nadići svoje političke protivnike.

'I mi možemo bacati boju i paliti zastave, ali tu mržnju smo prerasli, a oni u SDP i HNS-u nisu', rekao je Đakić, te dodao da bi 'nekima u HNS-u bolje bilo da uče mađarski jer će im uskoro trebati'. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene