Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SDP će minus od 12 milijuna kuna pokriti kreditom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP Hrvatske je u 2007. godini ostvario oko 39,4 milijuna kuna prihoda, a utrošio je oko 52,5 milijuna kuna, navodi se u Financijskom izvješću SDP-a za 2007. godinu, objavljenom na internetskim stranicama te stranke.

Financijsko izvješće, koje je objavljeno na internetskim stranicama SDP-a u petak, 29. veljače, sukladno je Zakonu o financiranju političkih stranaka, nezavisnih lista i kandidata, te je dostavljeno i nadležnim državnim tijelima, priopćio je danas Ured SDP-a za odnose s javnošću.

Pročitajte i ovo Ostatak kuna kod ljudi - 4 Važno je znati Građani se teško rastaju od kuna, ali od 1. siječnja na snagu stupaju nova pravila Slika nije dostupna Ukidaju se državni poticaji Nakon gotovo dvije godine na vlasti Milanović ustvrdio: Nema zezanja!

Izvori prihoda stranke koji ukupno iznose 39,4 milijuna kuna, su Državni proračun i proračuni jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, potom članarina i naknade članova SDP-a te donacije pravnih i fizičkih osoba.

Budući da su se 2007. godine održali izbori za Hrvatski sabor, rashodi stranke, u ukupnom iznosu od 52, 5 milijuna kuna, su značajno povećani u odnosu na 2006. godinu.

Prema financijskim pokazateljima razlika između prihoda i rashoda SDP-a u 2007. godini je 13,1 milijuna kuna, a budući da je dio pokriven saldom fonda iz ranijeg razdoblja ostaje razlika u iznosu od oko 12,1 milijuna kuna. Ta razlika pokrit će se dugoročnim kreditima, navodi se u priopćenju Ured SDP-a za odnose s javnošću.

Cjelovito Financijsko izvješće SDP-a za 2007. dostupno je na internetskim stranicama stranke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene