Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"Ovdje više ne možemo živjeti"

"Scena kao u najgorim horor-filmovima": Varaždinku probudio štakor koji ju je ugrizao za nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branku iz Varaždina u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima grizao je štakor. Sve se dogodilo kad je ona spavala.

"Bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku me nešto ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor-filmovima", rekla je Branka, koja sa svoja dva sina živi u stanu koji je u vlasništvu države.

Pročitajte i ovo Helena Andračić Donosi Provjereno Majka 9-godišnjeg dječaka koji se kobnog dana igrao s prijateljima na igralištu, a završio na tlu s ugrizima na bedru: "Dijete je bilo bijelo od šoka i straha" Pas ugrizao muškarca - 4 Ne se boriti s njim Peti napad psa u posljednjih mjesec dana! Liječnici savjetuju kako se zaštititi

Branka je, izvještava regionalni, zaposlena u domu za starije i nemoćne. Najezdom štakora zgrožena je i njezina susjeda Enita Levanić.

"Štakori su tu i to nije problem, no sada nas napadaju i žele pojesti. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz WC školjku, a sada napadaju i ljude", rekla je Levanić, koja također radi u jednom varaždinskom domu za starije i nemoćne.

Nakon ugriza štakora, na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije te je postavila mamce.

"Rekli su nam da ih nazovemo ako se nešto dogodi. Nama je potrebno rješenje jer ovdje više ne možemo živjeti. Bila sam u gradskoj upravi i oni se vade da je to državno vlasništvo i prebacuju lopticu", zaključila je Levanić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene