Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za istim stolom

Sazvana sjednica Vijeća za obranu: Predsjednik Milanović i premijer Plenković o nabavi borbenih aviona

Sjednica Vijeća za obranu održat će se u četvrtak u Uredu predsjednika Zorana Milanovića s početkom u 10:15. Nakon sjednice bit će objavljeno priopćenje za medije.

U Uredu predsjednika Republike održat će se 14. sjednica Vijeća za obranu koju su sazvali predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Nakon sjednice Vijeća za obranu bit će objavljeno priopćenje za medije. Očekuje se da će tema sjednice biti nabavka višenamjenskih borbenih aviona.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković iz minute u minutu Zastupnici manjina odlučili kome će dati podršku, što će na ovo reći Penava i Grbin? Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

Ranije se javnosti obratio premijer Andrej Plenković. Komentirao je nabavku borbenih aviona i zahtjev predsjednika Zorana Milanovića, da se sazove sjednica Vijeća za obranu.

Plenković je Milanoviću predložio dva termina i ponovno ga nazvao prevarantom. Uz to, optužio je predsjednika da se želi ukrcati u vlak suoodlučivanja o nabavci aviona.

Milanović se osvrnuo na jučerašnji briefing kod premijera oko nabave vojnih aviona.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene