Obavijesti Video Pretražite Navigacija
afera agram

Švaljek na suđenju Bandiću: ''Nisam sudjelovala u donošenju odluka, gradonačelnik ih je donosio''

Bivša zamjenica gradonačelnika Zagreba Sandra Švaljek svjedočila je na suđenju Milanu Bandiću u aferi Agram. Rekla je da nije sudjelovala u donošenju odluka.

''Nisam sudjelovala u donošenju odluka. Nigdje nije definirano koje su odluke ključne, no načelno je sve takve odluke donosio gradonačelnik'', rekla je Sandra Švaljek u nastavku suđenja Milanu Bandiću za aferu Agram.
Ona je bila zamjenica gradonačelnika, a nakon što je Bandić 2014. uhićen, obnašala je i dužnost gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Rekla je da je tada uočila da pojedini ugovori o radu za pojedine osobe ne odgovaraju njihovim kvalifikacijama ili obrazovanju. No nije se interesirala kako su i zašto oni dobili takve ugovore.

''Nisam se imala kod koga interesirati jer je gradonačelnik bio uhićen, a s njim i 19 njegovih suradnika'', rekla je Švaljek, prenosi Večernji list.

Izvijestila je i da je ona osobama koje su imale neodgovarajuće ugovore ponudila nove. Neki su od njih negodovali, ali su ih na kraju, rekla je Švaljek, svi prihvatili.

Aktualno Svjedokinja strašne nesreće kod Klisa: "To je bilo ka' da se ruši kuća! Neopisivo, i sad se još tresem" Prometna nesreća u Klisu (Foto: Ivan Kaštelan) Prometna nesreća u Klisu (Foto: Ivan Kaštelan) Foto: Ivan Kaštelan Prometna nesreća u Klisu (Foto: Ivan Kaštelan) Prometna nesreća u Klisu (Foto: Ivan Kaštelan) Foto: Ivan Kaštelan Prometna nesreća u Klisu (Foto: Ivan Kaštelan) Prometna nesreća u Klisu (Foto: Ivan Kaštelan) Foto: Ivan Kaštelan +0 Svjedokinja nesreće kod Klisa (Foto: Dnevnik.hr) Crna kronika Svjedokinja strašne nesreće kod Klisa: "To je bilo ka' da se ruši kuća! Neopisivo, i sad se još tresem" 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene