Bivša zamjenica gradonačelnika Zagreba Sandra Švaljek svjedočila je na suđenju Milanu Bandiću u aferi Agram. Rekla je da nije sudjelovala u donošenju odluka.


''Nisam sudjelovala u donošenju odluka. Nigdje nije definirano koje su odluke ključne, no načelno je sve takve odluke donosio gradonačelnik'', rekla je Sandra Švaljek u nastavku suđenja Milanu Bandiću za aferu Agram.
Ona je bila zamjenica gradonačelnika, a nakon što je Bandić 2014. uhićen, obnašala je i dužnost gradonačelnika.

Vezani članci Milan Bandić Kad Bandić štedi: Radnicima uzeo uskrsnice, a suradnicima, uz mirovinu - plaća od 20.000 kuna Sandra Perković svjedočila u slučaju Milana Bandića - 1 Na suđenju Bandiću svjedočila Sandra Perković: "Šefe, ja sam na pripremama...", "Doći će vozač po tebe"

Rekla je da je tada uočila da pojedini ugovori o radu za pojedine osobe ne odgovaraju njihovim kvalifikacijama ili obrazovanju. No nije se interesirala kako su i zašto oni dobili takve ugovore.

''Nisam se imala kod koga interesirati jer je gradonačelnik bio uhićen, a s njim i 19 njegovih suradnika'', rekla je Švaljek, prenosi Večernji list.

Izvijestila je i da je ona osobama koje su imale neodgovarajuće ugovore ponudila nove. Neki su od njih negodovali, ali su ih na kraju, rekla je Švaljek, svi prihvatili.

Svjedokinja strašne nesreće kod Klisa: "To je bilo ka' da se ruši kuća! Neopisivo, i sad se još tresem"