Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Fimi medija neće svjedočiti njegova 89-godišnja majka Iva Sanader, objavila je danas predsjednica sudskog vijeća Ivana Čalić.


Sanaderova majka, za koju je bivši premijer ranije rekao da zbog zdravstvenog stanja gotovo ne izlazi iz kuće, neće biti ispitana s obzirom na nalaz i mišljenje vještaka o njezinoj sposobnosti, kazala je sutkinja.

Vezani članci Jadranka Sloković i Ivo Sanader Na presudu Sanaderu reagirao i HDZ, Sloković tvrdi: "Tog novca nema. A kod Barišića je navodno nađen pun ormar odijela" Ivo Sanader Sanaderu 8 godina u slučaju Fimi media, i on i HDZ moraju vratiti milijune: "Imao je nezasitnu potrebu za gomilanjem materijalnih dobara"

Ona je krajem studenog od Sanaderove obrane zatražila noviju liječničku dokumentaciju za Ivu Šarić, ali i Sanaderova 83-godišnjeg punca Ivu Šarića ili će ih u suprotnom na sud dovesti policija. Šarić se jučer na zagrebačkom Županijskom sudu pojavio sam, no nije želio svjedočiti protiv člana obitelji, dok je nakon vještačenja odlučeno da Sanaderova majka neće biti ispitana.

Fimi media: Obrana i tužitelji dobili izvještaj financijskog vještačenja

Suđenje protiv Sanadera i ostalih zbog izvlačenja milijunskih iznosa iz javnih tvrtki preko marketinške agencije Fimi medija nastavlja se 13. siječnja kada bi trebala biti saslušana knjigovodstveno-financijska vještakinja Mirta Tomljanović. Ona je danas sudu dostavila svoj vještački nalaz o novčanim isplatama u HDZ-u. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook