Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pismena potvrda

Sanader tvrdi da Polančec govori istinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer i austrijski zatvorenik Ivo Sanader rekao je da je istina da je Polančec bio kod njega u uredu počasnog predsjednika u HDZ-u kada ga je zvao Oliver Grbić i počeo izvještavati o slučaju Kamioni, javlja Agencija VLM.

'Ne mogu ništa komentirati niti davati bilo kakve izjave prije sjednice VNS-a', odgovorio je Goran Suić, branitelj bivšeg premijera Ive Sanadera, na pitanja vezana za Sanaderovu pismenu potvrdu Polančecove tvrdnje da je upravo bivši premijer, i to nakon što je napustio funkciju, uputio ravnatelja policije Olivera Grbića da Polančeca brifira o tijeku istrage u slučaju Kamioni.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu" Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Prema pisanju medija Sanader kaže da je istina da je Polančec bio kod njega u uredu počasnog predsjednika u HDZ-u, u sobi odmah do sobe predsjednice stranke Jadranke Kosor, kada ga je zvao Grbić i počeo izvještavati o slučaju kamioni. Tada mu je rekao da o tome izvještava Polančeca i izdiktirao mu Polančecov broj mobitela.

Polančec tvrdi da mu se Grbić javio već istoga dana i da su dogovorili sastanak u njegovu uredu u Ministarstvu gospodarstva. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene