Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmotrili financijsku situaciju

Sanader i Profumo zadovoljni dosadašnjom suradnjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader je u nazočnosti ministra financija Ivana Šukera u Banskim dvorima primio predsjednika Uprave Unicredit grupe, vlasnice Zagrebačke banke, Alessandra Profuma i predsjednika Uprave Zagrebačke banke Franju Lukovića, priopćeno je danas iz vladinog Ureda za odnose s javnošću.

Sanader i Profumo su razmotrili aktualnu financijsku i ekonomsku situaciju te suradnju države i Zagrebačke banke pri čemu je istaknuta važna uloga Zagrebačke banke u financijskom sustavu Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Polančec razgovarao s Bebićem i Šeksom Saznajemo: DORH traži Polančecov iskaz o Ini! Slika nije dostupna Netransparentna privatizacija Hoće li Polančec otkriti zakulisne igre u INI?

Premijer Sanader i predsjednik Uprave Unicredit grupe Alessandro Profumo suglasili su se da je dosadašnja suradnja bila dobra te su dogovorili nastavak suradnje u sljedećem razdoblju pri čemu je Profumo pozdravio skorašnji ulazak Republike Hrvatske u članstvo NATO saveza, stoji u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene