Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Milovanović uhićen slučajno

'Samo vi radite svoj posao, a ja ću svoj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Milovanović, 43-godišnji osumnjičenik za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franića, ipak je uhićen sasvim slučajno u Beogradu i to dok je šetao Dobroćolom te ležerno razgovarao na mobitel.

Milovanovića su, kako piše Press, slučajno primijetila trojica šefova kriminalističke policije koji su ga sreli na šetalištu pored Dunava. Vrh srpske policije potvrdio je kako je Milovanović već prije bio lociran putem razgovora preko mobitela te da se njegovo uhićenje i očekivalo. 'Uglavnom se kretao po centru grada i po Dorćolu. Krug oko Milovanovića polako se zatvarao i očekivali smo njegovo uhićenje. Ali, nismo ni slutili da će Gavra biti uhvaćen baš kao na filmu! Najtraženiji bjegunac naletio je na najjaču postavu srpske policije', kazao je za Press neimenovani izvor iz srpskog MUP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznio obranu Slučaj Pukanić: I Luka Matanić odbacio povezanost s atentatom Slika nije dostupna Nakon jednomjesečne stanke Slučaj Pukanić: Ipak novo telekomunikacijsko vještačenje

>> Milovanović osuđen na godinu i 10 mjeseci

Trojica šefova, nakon što su utvrdili kako se doista radi o Milovanoviću, obavijestili su svoje kolege te krenuli za njim, a nakon desetak minuta, Milovanović se našao okružen policajcima, no on nije pokazivao znakove uzrujanosti, ili čak iznenađenosti. 'Samo se nasmijao i rekao policiji: 'Samo vi radite svoj posao, a ja ću svoj'. Željko je bio hladnokrvan i kada je pretresen njegov stan u kojem je pronađen arsenal naoružanja i opreme koju koriste profesionalne ubojice', opisao je uhićenje Milovanovića ranije spomenuti Pressov sugovornik.

Podsjetimo, Milovanovića se tereti da je 23. listopada prošle godine, zajedno s Bojanom Gudurićem iz Novog Sada pored Pukanićevog automobila u Zagrebu ostavio motocikl s eksplozivnom napravom, koju je detonirao daljinskim upravljačem.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene