Domagoj Hajduković
Domagoj Hajduković Foto: Patrik Macek/Pixsell

Koristiti bolest od koje može oboljeti svatko u kampanji dezinformacija i širenja predrasuda protiv LGBT zajednice je degutantno, nehumano i zlo, napisao je Domagoj Hajduković nakon što je vidio objavu udruge Vigilare.


Saborski zastupnik Socijaldemokrata Domagoj Hajduković na svom Facebooku komentirao je objavu udruge Vigilare na društvenim mrežama.

Vezani članci Ilustracija Imaju prvi slučaj majmunskih boginja, bolest raširena u više od 90 zemalja svijeta Vice Batarelo Batarelo (opet) širi mržnju: "Povest ćemo (duhovni) rat protiv tetkica i izdajnika"

Spomenuta udruga na društvenoj je mreži objavila ilustraciju na kojoj je prikazano kako muškarac i žena daju dijete, a više muškaraca daje majmunske boginje, a ilustraciju su potpisali riječima "Matematika je egzaktna znanost".

 
"Kakve (plaćene) gadosti i laži možete naći u bespućima društvenih mreža: Vigilare ovo je dno čak i za vas. Kaže Nikola Grmoja da nam u Hrvatskoj prijeti “dugina propaganda,” a ja ga pitam što je ovo? Koristiti bolest od koje može oboliti svatko u kampanji dezinformacija i širenja predrasuda protiv LGBT zajednice je degutantno, nehumano i zlo. Pitam se je li te ljude koji se nazivaju kršćanima stvarno nije Boga strah?, napisao je Hajduković.

 

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju