Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toliko nehumano

Saborski zastupnik poludio na objavu udruge Vigilare: "Zar ih stvarno nije Boga strah?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koristiti bolest od koje može oboljeti svatko u kampanji dezinformacija i širenja predrasuda protiv LGBT zajednice je degutantno, nehumano i zlo, napisao je Domagoj Hajduković nakon što je vidio objavu udruge Vigilare.

Saborski zastupnik Socijaldemokrata Domagoj Hajduković na svom Facebooku komentirao je objavu udruge Vigilare na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija epidemija Globalna kriza: WHO izdao najvišu razinu upozorenja o majmunskim boginjama Slika nije dostupna KRUNICA FOTO Neobičan prizor dočekao Zagrepčane na glavnom gradskom trgu: Muškarci klečali i molili za čednost u odijevanju i predbračnu čistoću

Spomenuta udruga na društvenoj je mreži objavila ilustraciju na kojoj je prikazano kako muškarac i žena daju dijete, a više muškaraca daje majmunske boginje, a ilustraciju su potpisali riječima "Matematika je egzaktna znanost".

 
"Kakve (plaćene) gadosti i laži možete naći u bespućima društvenih mreža: Vigilare ovo je dno čak i za vas. Kaže Nikola Grmoja da nam u Hrvatskoj prijeti “dugina propaganda,” a ja ga pitam što je ovo? Koristiti bolest od koje može oboliti svatko u kampanji dezinformacija i širenja predrasuda protiv LGBT zajednice je degutantno, nehumano i zlo. Pitam se je li te ljude koji se nazivaju kršćanima stvarno nije Boga strah?, napisao je Hajduković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene