Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pakiranje od kilogram

Ako u kući imate ovu rižu, bacite ju jer je puna pesticida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u utorak da se s tržišta povlači basmati riža Scheherazade, podrijetlom iz Indije, zbog utvrđene prisutnosti pesticida klorpirifosa.

Basmati riža Scheherazade (Basmati Reis Scheherazade) nalazi se u pakiranju od jednog kilograma, s naznakom najbolje upotrijebiti do 04. 1. 2012.

Pročitajte i ovo Marina Bešić Đukarić, reporterka Dnevnika Nove TV Sedmi dan prosvjeda Ministarstvo će svinjogojce pozvati u Zagreb. Svoje djedove u prosvjedu podržali i studenti: "Ovo je zadnji krik, ako ovo izgubimo, svi možemo pakirati kofere" Tomislav Pokrovac, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog sela Ultimatum do sutra u podne Svinjogojci čekaju sastanak s ministricom, Pokrovac za Dnevnik Nove TV otkrio kad će u politiku: "Ljudi me vole nezavisnog"

Distributer proizvoda je Asia Exsress Food, Nizozemska, a proizvod na hrvatsko tržište stavlja subjekt u poslovanju s hranom ASIA d.o.o., Petrinjska 73, Zagreb.

Proizvod nije u skladu s Uredbm (EZ) br. 396/2005 Europskog parlamenta i Vijeća o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla i o izmjeni Direktive Vijeća 91/414/EEZ, stoji u obavijesti Hrvatske agencije za hranu.

Detaljniji podaci o povratu proizvoda dostupni su na službenoj stranici subjekta https://asiastore.com.hr/.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene