Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočenje Ojdane Žužul

Rončević odluku o kamionima donio s Bačićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odluku o kupnji IVECO-vih vojnih kamiona, Berislav Rončević nije donio sam. To proizlazi iz svjedočenja pukovnice Ojdane Žužul, bivše načelnice Službe za ugovaranje i nabavu.

Tvrdi kako je odluka da se prvi natječaj poništi zbog nedostatka novca i ide u izravnu pogodbu bio i stav Povjerenstva. No, da je u iskazu bila neodređena i neprecizna, svjedoči i USKOK-ova snimka. Na ispitivanju je, naime, izjavila suprotno. Izjavila je da je Rončevićev pomoćnik, Ivo Bačić, tražio da se posao dogovori s Eurokamionom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera 'kamioni' Suđenje Rončeviću nastavlja se nakon gotovo tromjesečne stanke Slika nije dostupna Suđenje Rončeviću Vještakinja: Kamioni su preplaćeni za 10,2 milijuna kuna

Na njegov je nagovor, od predstavnika te tvrtke Žužul tražila popust od tri posto za vojna vozila. 'Ja bih tražila pet posto, uvijek sam išla maksimalno snizit cijenu. Ja sam Imoćanka, ja priznam, ja bi pokušala to snizit koliko se da, ne bih uništila firmu,' bila je izjava Ojdane Žužul, bivše načelnice Službe za ugovaranje i nabavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene