Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajedno na Pantovčaku

Petrov s Karamarkom donio svojih 15 potpisa predsjednici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica će danas dobiti potpise MOST-a i Domoljubne koalicije na uvid. Božo Petrov i Tomislav Karamarko stigli su na Pantovčak nekoliko minuta nakon 18 sati.

Nakon popodnevnog sastančenja u MOST-u Božo Petrov rekao je kako će večeras zastupnici MOST-a svojih 15 potpisa odnijeti predsjednici na uvid zajedno s Domoljubnom koalicijom. Od predsjednice će ipak tražiti još 24 sata.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Most predstavio izborne liste - 9 Izbori su sve bliže Most otkrio tko će biti prvi ljudi na listama: ''Nama kampanja ne treba''

MOST-ova Ljubica Ambrušec kazala je kako ti potpisi idu za Božu Petrova kao mandatara, ali će ih se nositi na Pantovčak s predstavnicima Domoljubne koalicije. No, naknadno je Božo Petrov na Pantovčaku rekao da su oni za nestranačkog mandatara.

Kasnije poslijepodne MOST-ov  Robert Podolnjak rekao je kako na njega nitko nije zvao niti je na njega vršio pristisak, no nije htio odgovoriti je li za ili protiv nastavka pregovora s MOST-om.

Isto tako nije znao odgovoriti ni na pitanje je li Tomislav Karamarko MOST-u prihvatljiv kao mandatar ukoliko se nastave pregovori s HDZ-om.

O svemu će, kaže, odlučiti MOST.

Podsjetimo, ranije danas Božo Petrov izašao je pred novinare i ljut izrazio nezadovoljstvo koalicijom Hrvatska raste te s njima prekinuo pregovore jer je u zadnjih 48 sati, dok su trajali pregovori, SDP zvao njihove saborske zastupnike i članove Nacionalnog vijeća i tražio podršku Zoranu Milanoviću za mandatara, ako pregovori ne uspiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene