Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon jučerašnjeg napada na Dnevnik Nove TV, Vilim Ribić danas se zahvalio na objektivnosti.


Nakon što je jučer sindikalac Vilim Ribić napao Dnevnik Nove TV, danas se na tiskovnoj konferenciji zahvalio na objektivnom izvještavanju.

Vezani članci Krešimir Sever Predstavnici sindikata uoči sastanka s Vladom: ''Dok Nacionalni stožer umiruje narod, na drugoj strani dio poslodavaca unosi nemir'' Zoran Milanović i Vilim Ribić Ribić Milanovića podsjetio na ''sitne promašaje'': ''Bojimo se izreke da vuk dlaku mijenja, ali ćud ne. Vi niste janjeća narav''

'Zahvalio bih se Kristini i Novoj TV na izuzetno korektno prenesenom konfliktu koji je jučer izbio', rekao je pred novinarima Ribić.

>> Ribić novinarki Nove TV: Izvještavate tendenciozno i potkopavate organizacije radnika!

Podsjetimo, predsjednik Matice hrvatskih sindikata jučer je umjesto da odgovori na pitanje nije li činjenica da su sindikati neodgovorno ponašaju i da nemaju dogovor oko pregovaračkog tima s Vladom, oštro je odgovorio, a posebno se okomio na Novu TV. 'Ona izvještava tendenciozno i gura jedan kapitalistički sistem. Ja mislim da ste vi u pravu, mi smo slabi i ništa ne valjamo, a sklopili smo tako odlične kolektivne ugovore. Nova TV svojim izvještavanje želi da oni prestanu vrijediti, vi potkopavate organizacije radnika', rekao je jučer.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.