Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Temi dana gošća je bila Vlatka Pokos, koja je prihvatila poziv u emisiju kako bi odgovorila na najnovije optužbe obitelji Radeljak. Vlatka Pokos izjavila je da se ne sjeća kojoj je prijateljici kakvu poruku poslala, no da neke poruke mogu zvučati grozno, ali samo ako se izvuku iz konteksta.


- Ja se sada stvarno ne sjećam kojoj sam svojoj prijateljici kakvu poruku poslala prije godinu dana, no skeptična sam prema autentičnosti tih poruka je SMS porukama je lako manipulirati, odgovorila je Vlatka Pokos na pitanje jesu li poruke u kojoj vrijeđa pokojnu Enu Begović i piše da joj je pun kufer Lane doista njene.

Vezani članci Slika nije dostupna Je li Vlatka Pokos Dolores Lambašu spasila zatvora? Slika nije dostupna Red Carpet Top 30 specijal: Odabrani najcelebovi prvog dijela godine!

Optužbe Dikana Radeljaka da je u Rimu upala u društvo koje ju je učinilo prostitukom, Vlatka je odbacila kao monstruozne.

>> Dikan: Vlatku sam ostavio jer se bavila luksuznom prostitucijom

- Ja sam u Rimu upala u jednu ljubavnu vezu, ništa čime se sada ponosim, no napominjem da sam ja i prije braka i za vrijeme braka s Josipom Radeljakom bila izložena psihološkom zlostavljanju i već godinama, pa tako i u vrijeme mog boravka u Rimu, naša veza bila je brak samo na papiru, rekla je Pokos i tako priznala da je Radeljaka prevarila tijekom bračne veze.

- Ja sam na kraju s Lanom živjela na 3., a on na 7. katu zgrade, pa mislim da to pokazuje o kakvom se braku radilo, kaže dalje.

Također je kazala da su insinuacije koje plasira Radeljak bolesne.

- On zapravo ne želi ništa drugo nego mene diskreditirati pred javnošću, uništiti moju karijeru i uspjeh, smatra Vlatka.

Pokos na kraju ponovno tvrdi da se jako vezala uz Lanu i kako bi željela s Dikanom stvoriti jedan normalan odnos kojim će njih dvoje konačno prestati 'uveseljavati' hrvatsku javnost.

- Poručujem mu (Josipu Radeljaku, op. a.) da nađe svoj mir, da živi svoj život i mene pusti da živim svoj i, svakako, da malo više misli na Lanu.

Cijeli razgovor s Vlatkom Pokos pogledajte u video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju