Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident zbog mobitela

VIDEO Urlao i razbijao u poslovnici T-centra: 'Raskini mi ugovor! Probit ću te šakom!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je došao raskinuti ugovor, no kada mu je djelatnica HT-a kazala da bi trebao doći sutra, nekontrolirano je počeo urlati.

Jedan nezadovoljni korisnik T-coma u ponedjeljak je banuo u poslovnicu T-centra u splitskoj robnoj kući Prima 3, a video muškarca koji viče na zaposlenicu, prijeti i razbija pojavio se na Facebooku zahvaljujući Stipi Mrkonjiću kojemu je snimka proslijeđena.

 
Pročitajte i ovo Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste" Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije"

Muškarac je došao raskinuti ugovor, no kada mu je djelatnica HT-a kazala da bi trebao doći sutra, nekontrolirano je počeo urlati da bi joj na kraju uzeo tipkovnicu iz ruke i razbio.

Prevario tri žene nudeći im posao ako kupe mobitel i sklope pretplatnički ugovor

'Raskini mi ugovor! Šta me više je...! Vi ste mi poslali poruku! Četiri poruke! Ako mi budeš prvo žensko u životu... Probit ću te šakom, majke mi, nećeš se dignut. Sad se praviš nevinašce! Kučko jedna! J.... ti mater!', nekontrolirano je urlao muškarac koji je prijavljen policiji.

Zanimljivo je da nitko od ljudi koji su bili u poslovnici nije reagirao na nasilnika, pa niti drugi zaposlenici koji su stajali na pola metra od napadnute djelatnice HT-a.

Stipe Mrkonjić naveo je kako mu je upravo to bio motiv da objavi snimku.

'Najlakše je pritit radnici od 20 godina i razbijat joj kompjuter u T-centru dok ima papke za kolege koje se nisu smili niti okrenit, a kamoli joj pomoć!!!!! Sramota za luđaka, a bome i za 'kolege' - napisao je Mrkonjić uz objavljenu video snimku, koja mu je, kako kaže, proslijeđena, a objavio ju je jer se razljutio što nitko nije reagirao.

Kako je izgledao ovaj incident pogledajte u videu:


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene