Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen Puljanin (18)

Prevario tri žene nudeći im posao ako kupe mobitel i sklope pretplatnički ugovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić iz Pule prevario je tri žene kojima se nije javljao nakon što su mu predale mobitele

Mladića (18) iz Pule osnovano se sumnjiči da je počinio tri kaznena djela prijevare, a njegova su meta bile redom žene. Naime, sumnjiči ga se da je u travnju ove godine prevario 24-godišnju sugrađanku tako što joj je obećao posao u trgovini, uz uvjet da mora kupiti mobitel i sklopiti pretplatnički odnos na svoje ime.

Pročitajte i ovo Kzma Tomašić Muzej zlata i srebra Određen istražni zatvor načelniku Smokvice: Zajedno s poduzetnikom ostvario milijunsku korist Prometna nesreća, ilustracija Pokrenuta istraga Zadobila teške ozljede: Liječnica (51) preminula četiri dana nakon što je stradala u prometnoj nesreći

KUPNJA PREKO NETA ILI OGLASNIKA: Ovako vas Hrvatska pošta sada štiti

Nakon što je djevojka to učinila, a potom mu i predala mobitel, 18-godišnjak joj se više nije javljao. Na sličan je način u svibnju prevario još dvije Puljanke u dobi od 32 i 18 godina. I one su kupile dva mobitela te na svoje ime sklopile pretplatnički odnos. Nakon što su mu predale mobitele, osumnjičeni im se nije javljao. Protiv 18-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene