Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nema mjesta panici"

Opet problemi s Pelješkim mostom: Radovi na pristupnim cestama zapeli u birokraciji

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Radovi na pristupnim cestama oko Pelješkog mosta zapeli su u birokraciji.

Dan prije otvaranja ponuda za izgradnju stonske obilaznice jedna varaždinska tvrtka uložila je žalbu na natječaj komisiji za kontrolu javne nabave. Resorni ministar Oleg Butković poručuje da nema mjesta panici te da će svi radovi biti završeni u roku jer o tome ovisi novac Europske unije, koja most sufinancira.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Zoran Milanović, Oleg Butković Prepucavanje se nastavlja Butković Milanoviću: "Zorane, pustio sam ti goluba i još čekam''

Žalba je podnesena Državnoj komisiji za kontrolu javne nabave, iz koje poručuju da se predmet vodi po žurnoj proceduri, što znači da će odluka biti donesena za 30 dana. "Zakon je predvidio da se se svatko može žaliti na natječajnu dokumentaciju, može se žaliti i na odluku o odabiru. U tom smislu ne mogu osuditi nekoga tko je to napravio jer je napravio po zakonu. Da smo sretni s time, nismo", poručuje ministar.

Državna komisija za kontolu postupaka javne nabave poručila je pak kako je postupak u fazi razmjene podnesaka i očitovanja između stranaka postupka. "Nakon toga slijedi analiza žalbenih navoda, ocjena zakonitosti postupka te donošenje odluke Državne komisije", naveli su u priopćenju. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene