Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Račan zbog komplikacija ponovo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Ivica Račan jutros je hospitaliziran u KBC-u Zagreb zbog komplikacija vezanih uz osnovnu bolest i nastavka liječenja, priopćeno je iz SDP-ova Ureda za odnose s javnošću.

U priopćenju se ističe kako se "ne očekuje da će Račan dugo ostati u bolnici".

Pročitajte i ovo Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska Bolnica Rebro obnova ide sporo FOTO Pacijenti zgroženi stanjem u zagrebačkoj bolnici: "Ljudi se boje biti ovdje da nešto ne padne na njih"

Također se navodi da "Ivica Račan apelira, osobito na medije, da kao i do sada poštuju njegovo pravo na privatnost i liječenje u miru" te da će SDP-ov Ured za odnose s javnošću "o svim činjenicama bitnim za liječenje kao i do sada pravodobno izvještavati".

Račan se nakon dviju operacija tumora u Münchenu, u Zagreb vratio 10. ožujka. Propisana mu je terapija, te se od tada nalazio na kućnom liječenju.

Nakon što je 31. siječnja javnosti priopćio da se zbog teške bolesti na određeno vrijeme povlači iz javnog života, hospitaliziran je u Gradskoj klinici u Münchenu, gdje mu je ustanovljen karcinom uretera.

Operativnim zahvatom uklonjeni su mu lijevi bubreg, ureter i limfni čvorovi, dok se za tumor u ramenu ustanovilo da su metastaze karcinoma uretera, a ne atipični tumor ramena, kao što su govorile prve dijagnoze. Drugom operacijom mu je odstranjena metastaza tumora iz mišića desnog ramena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene