Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden i ispitan

Pušten nakon ispitivanja zbog sumnje u ratni zločin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenik D.Đ., kojega je jučer, pod sumnjom da je kao pripadnik paravojnih formacija tzv. srpske krajinske milicije od 1991. do 1995. na koreničkom području počinio više kaznenih djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva i ratnih zarobljenika, policija privela istražnom sucu, danas je ispitan i pušten.

Protiv D.Đ. jučer je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Gospiću. Nakon kriminalističke obrade osumnjičenik je danas kod istražnog suca Županijskog suda u Gospiću ispitan i pušten na slobodu. Nije bilo ni prijedloga za zadržavanje, a hoće li biti pokrenut istražni postupak, odlučit će županijsko državno odvjetništvo, izjavila je danas istražna sutkinja u Gospiću Matilda Rukavina. (Hina)

Pročitajte i ovo Privođenje gospićkih policajaca Grozna priča iz Gospića Policajac osumnjičen za silovanje u istražnom zatvoru zbog dječje pornografije Ilustracija Optužena žrtva nasilja Žena koja je policajce prijavila za silovanje osuđena zbog remećenja javnog reda: Mora platiti 300 eura

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene