Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osumnjičenik D.Đ., kojega je jučer, pod sumnjom da je kao pripadnik paravojnih formacija tzv. srpske krajinske milicije od 1991. do 1995. na koreničkom području počinio više kaznenih djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva i ratnih zarobljenika, policija privela istražnom sucu, danas je ispitan i pušten.


Protiv D.Đ. jučer je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Gospiću. Nakon kriminalističke obrade osumnjičenik je danas kod istražnog suca Županijskog suda u Gospiću ispitan i pušten na slobodu. Nije bilo ni prijedloga za zadržavanje, a hoće li biti pokrenut istražni postupak, odlučit će županijsko državno odvjetništvo, izjavila je danas istražna sutkinja u Gospiću Matilda Rukavina. (Hina)

Vezani članci Darko Milinović i Nina Obuljen Koržinek VIDEO Milinovića nisu pozvali na otvorenje spomenika Tesli, ali to ga nije spriječilo da se pojavi. Pogledajte kako je protekao razgovor s ministricom Bivši udomitelj djevojčice Bivši udomitelji djevojčice shrvani: "Pozdravili smo se s našim anđelom, danas smo je dotaknuli posljednji put. Da smo znali... Ne bi je dali pa makar u zatvoru završili"