Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popravak zgrade

Pula: Počeo popravak urušenog zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli je danas počeo popravak nosivog zida stambene zgrade u središtu Pule, u Dobrićevoj ulici 35, čiji se dio urušio jučer oko 13 sati.

Od zapovjednika pulske Javne vatrogasne postrojbe, čiji su pripadnici i tijekom jutra bili na mjestu događaja, Klaudija Karlovića, doznaje se da je zid poduprt i osiguran kako bi se spriječilo urušavanje njegova vanjskog dijela. 

Pročitajte i ovo Majstor Sam svoj majstor Zbog manjka majstora, sve je više onih koji odlučuju sami zasukati rukave: "Poslije me bole leđa, ali dobro, radim za sebe" Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice

>> Pula: Urušila se zgrada, stanari evakuirani

U jučerašnjem urušavanju nosivog zida zgrade nitko nije ozlijeđen, a tridesetak stanara odbilo je ponuđeni hotelski smještaj te borave uglavnom kod rodbine.

Gradska tvrtka koja održava zgradu 'Castrum' angažirala je posebnu tvrtku čiji radnici nastoje što prije popraviti zid zbog najavljenih kiša koje su, pretpostavlja se, i uzrokovale urušavanje nosivog zida stambene zgrade izgrađene prije Drugoga svjetskog rata.

Popravak će trajati nekoliko dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene