Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi veliki intervju nakon izbora

Zoran Milanović stigao na Novu TV, uskoro gledajte ekskluzivni razgovor u Dnevniku Nove TV

Zoran Milanović stigao na Novu TV
Zoran Milanović stigao na Novu TV Foto: Anamaria Batur/DNEVNIK.hr
U ekskluzivnom intervjuu Zoran Milanović će se osvrnuti na stanje u državi, na svoj odnos s Andrejom Plekovićem te što od istog očekuje u svojoj novoj ulozi.

Nakon netom izborene pobjede, novi izabrani predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, svoj prvi intervju imat će upravo na Novoj TV, a s njim će u večerašnjem Dnevniku Nove TV ekskluzivno razgovarati Mislav Bago. 

Milanović je na Novu TV stigao u pratnji glasnogovornika Nikole Jelića. Razgovor gledajte uskoro u Dnevniku Nove TV, a moći ćete ga pratiti uživo i na portalu DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Tjedni pregled Ivane Pezo Moskaljov Čeka nas zanimljiva godina: Pored duge povijesti međusobnih sukoba, Milanović i Plenković sada moraju surađivati

Pročitajte i ovo Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić (Dnevnik.hr) Sloga i pravda Bozanić čestitao Milanoviću: "Crkva i država pozvane su na suradnju i dijalog"

Zoran Milanović tijekom svoje političke karijere često puta se našao u vrućem stolcu suočen pitanjima Mislava Bage, a sada će s njim razgovarati u jednoj novoj ulozi.

U ekskluzivnom intervjuu Milanović će se osvrnuti na stanje u državi, na svoj odnos s Andrejom Plekovićem te što od istog očekuje u svojoj novoj ulozi; razgovarat će o unutarnjoj i vanjskoj politici, a osvrnut će se i na pitanje vojske RH koje je tijekom prethodno održanih izbora često bila meta brojnih govorljivih rasprava.

"Zoran Milanović uvijek je bio i jest zanimljiv sugovornik koji nikoga nikada nije ostavio ravnodušnim, pa tako neće niti na početku predsjedničkog mandata", izjavio je urednik i komentator Nove TV, Mislav Bago koji večeras u Dnevniku Nove TV očekuje novog, izabranog predsjednika RH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene