Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

''Ili ću biti pokojnik ili ću biti u kući, ali beskućnik neću biti'': Uplatio poduzetniku avans za kuću i ostao bez svega

Invalid prevaren za gradnju kuće - 3
Invalid prevaren za gradnju kuće - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Invalid prevaren za gradnju kuće - 5 Invalid prevaren za gradnju kuće - 5 Foto: DNEVNIK.hr Invalid prevaren za gradnju kuće - 4 Invalid prevaren za gradnju kuće - 4 Foto: DNEVNIK.hr Invalid prevaren za gradnju kuće - 3 Invalid prevaren za gradnju kuće - 3 Foto: DNEVNIK.hr Invalid prevaren za gradnju kuće - 2 Invalid prevaren za gradnju kuće - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Invalid prevaren za gradnju kuće - 1 Galerija 1/5 >>
Želio je dom prilagođen sebi, a na kraju je zbog poduzetnika koji već ima slične prijave ostao bez novca i kuće.

S 15 godina Zvonimir je doživio tešku prometnu nesreću. Otad je u kolicima i teško govori. No, kao i svima, velika mu je želja bila stvoriti nešto u životu te imati sebi prilagođen dom.

Kako bi to ostvario, prodao je stan, kupio zemljište i dogovorio gradnju montažne kuće. No godinu i pol kasnije, umjesto useljenja, Zvonimir bi se mogao naći na cesti. Naime, nije znao da posao dogovara s poduzetnikom koji, kako tvrde sugovornici Provjerenog, uzima avans te, koristeći razne izgovore, posao ne odradi.

Pročitajte i ovo Provjereno: Udruga - 8 DONOSI PROVJERENO Sraz Davida i Golijata: Udrugu za terapijsko jahanje sa zemljišta bi mogli otjerati veterani Domovinskog rata - "Prijetio nam je da će nas porušiti bagerima"

''Mogu ili postati pokojnik ili ću biti u kući, beskućnik neću biti'', rekao je Zvonimir, koji se u prosincu treba iseliti iz stana u kojem živi.

No nije on jedini. Provjereno je razgovaralo s nekoliko ljudi koji su ga prijavili i tužili, ali i sa samim poduzetnikom.

Što na sve kažu, pogledajte večeras u Provjerenom u 23:10 na Novoj TV.

Pročitajte i ovo Provjereno: Disautonomija - 2 Donosi Provjereno "Oduzela mi je život. Uzela mi je moje tijelo, mojih 27 godina": One imaju bolest koju je toliko teško dijagnosticirati da se njome bavio i dr. House

 

Provjereno gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene