Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mirno i kratko

Problem konkurencija i cijene: Prosvjedovali taksisti u Puli

Prosvjed taksista u Puli (Foto: dnevnik.hr)
Prosvjed taksista u Puli (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Prosvjed taksista u Puli (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
U Puli u jeku turističke sezone prosvjed lokalnih taksista zbog dolaska konkurencije i pritiska na cijene njihovih usluga.

Unatoč nezadovoljstvu taksisti su se odlučili za miran i kratak prosvjed kako ne bi stvorili probleme turistima i gradskom turizmu.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše"

Bune se protiv novog zakona o prometu i liberalizacije jer su doveli do toga da u gradu Puli i duž obale ima puno više taksista, posla premalo za sve, a cijene nisu niže kako je najavljivano već su porasle.
 

"Ne možemo se boriti sa konkurencijom, ne toliko s cijenama koliko s količinom posla jer posao je isti ako ne i manji nego prošle godine, a povećao se broj vozila na cestama", rekao je predstavnik taksista Marijo Crnković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene