Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivi podaci za medije

Prošek: Jakovina priznao pogrešku i najavio sankcije za tehničku službu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošek će ipak u Europsku uniju, pod svojim imenom, a ministar Jakovina je priznao pogrešku i najavio sankcije za službu koja je u medije pustila krive podatke.

Ministar Jakovina priznao je pogrešku i najavio je sankcije za tehničku službu koja je medijima dala krive podatke. Ministar priznaje kako prošek nije uvršten na popis zaštićenih pića, ali će i taj propust uskoro ispraviti te podnijeti zahtjev da ga se uvrsti među autohtona hrvatska vina.

>> Prošek se u Hrvatskoj proizvodi od kad se uzgaja vinova loza

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

'Tehničke službe su napravile propust. U svakom slučaju će snositi sankcije onaj tko je napravio propust. Objava je išla bez toga da su je čekirali sami pomoćnici', kazao je Jakovina.

O prošeku se očitovao i premijer Milanović. 'Ministri se ne bave tehničkim stvarima, ministar može pogriješiti sto puta. Ja mogu pogriješiti oko finskog rata i skočit sa patrije, dakle greške se događaju. Vi pitate vjerojatno zbog klasifikacije jednog od stotina proizvoda. Kad ministri budu odgovarali za te stvari na takav način onda će vlada padati svakog dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene