Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađen ukradeni Bentley

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 kod Splita 'pao' je ukradeni automobil Bentley cabrio. Automobil je ukraden u Monacu prije tjedan dana, vrijedi oko 300 tisuća eura i pravi je pokazatelj da ruta prema istoku funkcionira.

Fascinantna je činjenica da je  vozač  s napadno luksuznim, ukradenim automobilom bez problema prošao čak pet europskih carina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 6.0 W12 bi-turbo krije još snage Bentley već potvrdio performance izvedbu modela Bentayga Slika nije dostupna Najbrži i najsnažniji SUV na svijetu [VIDEO] Bentley predstavio svoj prvi SUV - Bentayga

Ivan Gavran (33)  iz Širokog Brijega, član poznate travničke skupine koja je u Splitu već privođena zbog krađe luksuznih automobila opet se bacio na posao. 

No već danas završio je u lisicama u policiji i kod istražnog suca. Uhvaćen je u automobilu Bentley cabrio koji doslovno bode oči i koji je ukraden u Monacu prije tjedan dana.

Iako ovakva vozila imaju svu silu uređaja za praćenje i kontrolu, vješti lopovi to skidaju toliko temeljito da bi ga nakon obrade vjerojatno bilo nemoguće pronaći. Krađe se vrlo često odrađuju po narudžbi.

Splitski policajci u protekloj godini prepolovili su krađe automobila u županiji, a ističu da su 105 vozila našli i vratili vlasnicima. 

I ovaj Bentley ide natrag vlasniku, nepoznatom poduzetniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene