Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo i motorist

Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

Aktualno Galerija Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL Teška prometna nesreća u Kaštelima - 2 Teška prometna nesreća u Kaštelima - 2 Foto: DNEVNIK.hr Bruna Papić, novinarka Nove TV Bruna Papić, novinarka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr +0 Teška prometna nesreća u Kaštelima - 1 Galerija 1/4 >>
U prometnoj nesreći kod Kaštela Sućurca su smrtno stradale dvije osobe.

Danas oko 17:48 sati policiji je stigla dojava da je na cesti D8 u mjestu Kaštel Sućurac došlo do sudara osobnog vozila i motocikla, potvrdili su nam iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Dvije osobe su smrtno stradale nakon što je, piše Slobodna Dalmacija, motorist prošao kroz crveno i na licu mjesta usmrtio mladu majku koja se u automobilu vozila nalazila s djetetom koje će u srpnju napuniti tri godine, a koje se nalazi u splitskoj bolnici i nije u kritičnom stanju.

Zahvaljujući brzoj akciji građana, dijete je izvučeno iz plamtećeg automobila koji je izgorio. Majka je preminula na licu mjesta, kao i vozač motora koji je odletio 50 metara.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće

O silini udara motora u automobil bila je tolika da se automobil od nje prevrnuo na krov.

"Prizor koji sam zatekao minut nakon nesreće je stvarno bio zastrašujući. Horor u svakom smislu riječi. Automobil izvrnut na krov, gusti oblaci crnog dima, vrištanje ljudi koji su odmah priskočili u pomoć. To se nije moglo gledati od tuge", ispričao je svjedok nesreće.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić, saborska zastupnica Za Dnevnik Nove TV Sandra Benčić otkrila programske prioritete i najavila što će tražiti od USUD-a i DIP-a: "To se ne smije dogoditi jer je to put u nemire"

Slobodna Dalmacija piše da su prijatelji stradale tridesetdvogodišnjakinje shrvani i potpuno šokirani

"Ovo je strašno, zbog divljanja na cesti ugasio se jedan mladi život. Moglo je stradati i dijete, a ne želim niti pomišljati što bi to bilo da su oboje otišli. I njezin odlazak skamenio nas je svih, doslovno smo u nevjerici, nismo očito ničega svjesni od šoka. Teško i tužno", rekla je prijateljica poginule žene.

Cesta D8 smjer prema Splitu je u cijelosti zatvorena za promet, te se promet preusmjerava na Cestu dr. Franje Tuđmana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene