Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priveden osumnjičeni za ubojstvo ogulinske studentice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedska policija u utorak je navečer uhitila neimenovanog muškarca zbog sumnje da je ubio 20-godišnju djevojku iz Ogulina Jelenu Ivanišević.

Prema pisanju švedskog lista na engleskom jeziku "The Local", pozivajući se na priopćenje švedske policije, muškarac (24) uhićen je u utorak. On nije švedski državljanin, ali je u Švedskoj boravio najmanje godinu dana. Osumnjičeni muškarac živio je u zapadnom dijelu Goeteborga, a švedska je policija protiv njega vodila istragu u jednom drugom slučaju.

Pročitajte i ovo Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti" Slika nije dostupna Indijac priznao ubojstvo mlade Jelene

'Policija ne želi puno toga reći, samo kaže kako žele saznati kakav su odnos imali Jelena i osumnjičeni mladić, jer se ne zna je li on bio Jelenin dečko. Zna samo da su se susreli i da su imali kontakt', izjavio je za Novu TV Tonči Percan, novinar na švedskoj televiziji.

Mrtvo tijelo studentice iz Ogulina, Jelene Ivanišević, policija je pronašla u kući imućne obitelji u Göteborgu. U toj je obitelji djevojka čuvala djecu.

Djevojka je pronađena u kadi s lisicama na rukama. 

Potraga je krenula nakon što su prijatelji i obitelj javili policiji da im se Jelena nekoliko dana nije javljala. 

Za vrijeme Jelenina nestanka obitelj kod koje je stanovala bila je na godišnjem odmoru, pa ih je policija odmah isključila iz kruga osumnjičenika. 

Jelena je uspješno završila prvu godinu Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i u programu razmjene studenata drugu godinu pohađala je u Göteborgu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene