Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijeteće poruke vijećnicima županije i poglavarstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko vijećnika Skupštine Istarske županije i članova županijskog Poglavarstva tijekom dana zaprimilo je SMS poruke prijetećeg i uznemirujućeg sadržaja, priopćila je istarska policija.

Prema riječima načelnika Operativno-komunikacijskog centra PU istarske Marka Petkovića, obavijest o tome policija je zaprimila iz ureda istarskog župana nakon čega su poduzete operativne radnje i mjere u cilju utvrđivanja autora prijetećih poruka.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

'Poruke su isključivo prijetećeg i uznemirujućeg karaktera, a u njima nije naveden konkretan povod', naglasio je načelnik Petković.

Pročelnik kabineta istarskog župana Miodrag Čerina potvrdio je kako je on osobno o zaprimljenim porukama izvijestio istarsku policiju.

'Tijekom jutra javili su se vijećnici županijske Skupštine i pojedini članovi Poglavarstva koji su s razlogom bili uznemireni zaprimljenim porukama', kazao je Čerina.

'Pazite šta radite', 'Na crnoj ste listi', 'Pripazite za što dižete ruke' - otprilike su tog sadržaja bile poruke upućene vijećnicima i članovima poglavarstva.

Na pitanje imaju li one veze s aferom oko tvornice 'Rockwool' ili pak izgradnjom županijskog Centra za gospodarenje otpadom 'Kaštijun' o kojemu se u posljednje vrijeme vode burne rasprave po pitanju njegove opravdanosti, pročelnik Miodrag Čerina rekao je kako konkretnih navoda u tim porukama nije bilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene