Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte

Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Prepoznajete li osobu s fotografije?
Prepoznajete li osobu s fotografije? PU zagrebačka
Aktualno Galerija Prepoznajete li osobu s fotografije? Prepoznajete li osobu s fotografije? Foto: PU zagrebačka Prepoznajete li osobu s fotografije? Prepoznajete li osobu s fotografije? Foto: PU zagrebačka Prepoznajete li osobu s fotografije? Prepoznajete li osobu s fotografije? Foto: PU zagrebačka +0 Prepoznajete li osobu s fotografije? Galerija 1/4 >>
Policija traži muškarca koji je otuđio stvari na Bukovačkoj cesti te moli građane za pomoć.

U prosincu 2023. godine u Zagrebu, na Bukovačkoj cesti nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, izvijestila je PU zagrebačka. 

Policija je naglasila da je na fotografijama osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ponovno u elementu Milanović: "Ovi gangsteri su mi stavili pištolj na sljepoočnicu, ovo je ucjena! A ja sam Plenkovićeva zla kob"

"Muškarac je starije životne dobi, oko 60 godina", poručili su iz policije. 

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći"

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografije, policija ih poziva da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192 ili 01/2302-122.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene