Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške tjelesne ozljede

Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena

Policija traga za osobama s fotografije
Policija traga za osobama s fotografije Policijska uprava splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija Policija traga za osobama s fotografije Policija traga za osobama s fotografije Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska Policija traga za osobama s fotografije - 1 Policija traga za osobama s fotografije - 1 Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska Policija traga za osobama s fotografije - 2 Policija traga za osobama s fotografije - 2 Foto: Policijska uprava splitsko-dalmatinska +0 Policija traga za osobom s fotografije Galerija 1/4 >>
Policija traga za muškarcima za koje se sumnja da su sudjelovali u tučnjavi.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska traži muškarce za koje se sumnja da su 18. studenog 2023. godine oko 1 ujutro u Tončićevoj ulici u Splitu sudjelovali u tučnjavi.

Muškarci su navodno napali 32-godišnjaka kojemu je konstatirana teška tjelesna ozljeda oka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas se nastavlja Strava u Gazi: Izraelci raketirali ljude koji su čekali hranu, poginulo najmanje 29 osoba

Policija muškarce traži zbog kriminalističkog istraživanja kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda te je objavila njihove fotografije.

"Pozivamo građane koji imaju korisne informacije o osobama s fotografija ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za to kazneno djelo da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave pozivom na broj 192. Također, korisne informacije mogu se dostaviti i na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr", objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene