Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon kratke bolesti

Preminuo kontroverzni Ante Pavlović: Pozlilo mu nakon izlaska iz zatvora

Ante Pavlović (Foto: Dnevnik.hr)
Ante Pavlović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Odvjetnik Ante Pavlovića potvrdio nam je da je njegov klijent preminuo. Pavlović je široj javnosti poznat iz priča objavljenih u Provjerenom.

Kontroverzni samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović preminuo je nakon kratke i teške bolesti u 63. godini života, potvrdio je za DNEVNIK.hr njegov odvjetnik Tomislav Barišić. O detaljima nije mogao govoriti, već je samo rekao da je Pavlović prije dva tjedna izašao iz zatvora i nakon toga mu je u jednom trenutku pozlilo te je završio u bolnici.

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

Inače, Pavlović je široj javnosti poznat zbog skandalozne priče koju je otkrilo Provjereno, a nakon koje je Pavlović završio u zatvoru. Naime, on je na svom imanju u Donjem Dragonošcu držao osobu u prisilnom, robovskom odnosu. Susjedi su se često žalili na njega i prijavljivali ga zbog prijetnji, a znao je ulicom hodati bez odjeće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene