Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon objave u Provjerenom

Muškarca držao kao roba: Samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović priveden na sud u Velikoj Gorici

Samoprozvani doktor Ante Pavlović ponovno ordinira (Foto: Provjereno) - 1
Samoprozvani doktor Ante Pavlović ponovno ordinira (Foto: Provjereno) - 1 Provjereno
Aktualno Galerija +0 Samoprozvani doktor Ante Pavlović ponovno ordinira (Foto: Provjereno) - 1 Galerija 1/1 >>
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 62-godišnji Ante Pavlović, samoprozvani kiropraktičar, priveden je na Županijski sud u Velikoj Gorici.

Samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović priveden je u petak na ispitivanje na Županijski sud u Velikoj Gorici nakon što ga je policija uhitila u četvrtak popodne, potvrdio je za DNEVNIK.hr glasnogovornik tog suda.

Policija je reagirala i Pavlovića uhitila nakon objave najave za emisiju Provjereno u kojoj je objavljen prilog o Pavloviću.

Policija je, ne spominjući imena, u četvrtak objavila da je "uvidom u otvorene izvore te javno dostupne informacije" došla do saznanja odnosno sumnje u moguće počinjenje kaznenih djela po službenoj dužnosti.
Nakon utvrđivanja činjenica dovršeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (62) zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ropstva i teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Samoprozvani doktor Ante Pavlović ponovno ordinira (Foto: Provjereno) - 2 Po zatvorima proveo 8 godina Prebio župnika, bičevao dječaka, držao roba, maltretirao sve oko sebe... Tko je "kiropraktičar" koji neprestano zgražava javnost

Pročitajte i ovo Samoprozvani doktor Ante Pavlović ponovno ordinira (Foto: Provjereno) - 3 uznemirujući video Zbog ovog priloga Pavlović je završio iza rešetaka: "Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohtije. Hoćeš ići sa mnom? Kaži hoću!“

Sumnja se da je unazad tri tjedna, do 30. listopada, Ante Pavlović 60-godišnjaka stavio u ropski, odnosno u odnos sličan ropskom. Kazneni zakon Republike Hrvatske za to kazneno djelo predviđa zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do 10 godina.

Sumnja se da se osumnjičeni 62-godišnjak fizički i psihički obrušavao na oštećenog 60-godišnjaka na način da ga je svakim njegovim odbijanjem, a s ciljem nametanja dominacije fizički kažnjavao čime si je osigurao poslušnost, a kod 60-godišnjaka izazvao strah i nemoć.

Muškarcu kojeg je zatočio u KBC-u Zagreb su utvrđene teške tjelesne ozljede i pružena mu je sva potrebna liječnička pomoć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene