Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samouvjeren i danas

Plenković znakovito odgovorio Esih o prijevremenim izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sabor je stigao predsjednik Vlade Andrej Plenković u pratnji ministra financija Zdravka Marića o čijem se opozivu danas raspravlja.

Upitan je li čuo za izjavu Nikole Grmoje da je Most spreman za raspuštanje Sabora, premijer Andrej Plenković rekao je da za to nije čuo. Na sljedeće pitanje, razmišlja li o izborima, Plenković je odgovorio znakovito:

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj

"Ja držim sve konce u rukama!"

Na pitanje ima li HDZ potporu Brune Esih, kratko je rekao "pročitajte njezin dopis" i potom ušao u zgradu, prenosi Jutarnji list.

Podsjetimo, kako je Dnevnik Nove TV ekskluzivno doznao, Bruna Esih i Željko Glasnović odbili su dati potporu premijeru Andreju Plenkoviću u okupljanju saborske većine, jer im Plenković nije htio zajamčiti da u novoj Vladi neće biti ministri iz redova SDSS-a, HNS-a i IDS-a. Esih je također kazala i kako u HDZ-u zapravo priželjkuju prijevremene izbore te da je prikljupljanje potpisa "samo farsa".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene