Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naručivanje putem aplikacije

Predstavljena usluga UberBOAT, evo koliko košta vožnja gliserom od Splita do Hvara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uber je danas u Splitu predstavio uslugu UberBOAT, prvu takvu uslugu na svijetu koja će biti dostupna tijekom ljetnih mjeseci u Hrvatskoj.

"Putem Uberove aplikacije korisnici će u samo nekoliko poteza po ekranu pametnog telefona u Splitu, Hvaru i Dubrovniku moći naručiti gliser za transfer od obale do otoka kao i za poludnevne i cjelodnevne izlete", poručuju iz Ubera.

UberBOAT nudi se kroz dvije zasebne usluge, transfer od kopna do otoka ili obrnuto, te kao poludnevna ili cjelodnevna avantura. Cijena transfera od Splita do Hvara (ili obrnuto) na gliseru za do osam putnika iznosi 2.600 HRK, dok je cijena većeg XL glisera koji može primiti do 12 putnika, od 3.300 HRK. Osim transfera, korisnici gliser mogu unajmiti za poludnevnu ili cjelodnevnu vožnju do obližnjih otoka čija cijena ovisi o prijeđenim miljama i trajanju avanture.

Plovila koja su prijavljena na UberBOAT su gliseri koji dolaze u dvije veličine, a mogu primiti do osam, za manju varijantu i do dvanaest putnika, za veće glisere. Svi pružatelji usluga licencirane su kompanije za povremeni pomorski prijevoz, čiji kapetani imaju važeće dozvole za komercijalni prijevoz.
 

Pročitajte i ovo Uber KRŠENJE ZAKONA, TAJNO LOBIRANJE... Procurili šokantni dokumenti koji otkrivaju kako su političari tajno pomagali Uberu, među njima je i Macron Slika nije dostupna Prosvjed dijela vozača Iz Ubera objasnili zašto nisu primili štrajkaše: "Centar za partnere danas će biti zatvoren zbog sigurnosnih razloga"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene