Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavila ministrica Žalac

Predstavljen sustav e-Fondovi koji bi trebao srezati administrativne prepreke u povlačenju europskog novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Država reže administrativne prepreke u pristupu europskim strukturnim i investicijskim fondovima. Ministrica Gabrijela Žalac predstavila je novi, elektronički sustav e-Fondovi.

Njegovim uvođenjem ukidaju se papirnati dokumenti, ubrzava se komunikacija s korisnicima bespovratnih sredstava i stvara se baza podataka.

Pročitajte i ovo Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja Gabrijela Žalac Afera Software Visoki kazneni sud donio odluku o porukama u kojima se spominje AP: "Radi se o plodu otrovne voćke"

Time se osigurava potpuni revizorski trag, a skratit će se i vrijeme te potrebna dokumentacija kod ponovnog korištenja informacija iz javnih registara.

"Ono što je za sustav EU fondovi sigurno jedna novina, to je da je sveobuhvatno informatičko rješenje za učinkovito upravljanje i praćenje svih dakle oprativnih programa i provedbe projekata unutar istih u ovoj financijskoj perspektivi, a što se tiče ove prve faze unutar našeg operativnog programa Konkurentnost i kohezija", kaže ministrica Žalac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene