Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpali Brazil i Australija

Predsjednik Mesić zbog štednje odgodio dva daleka putovanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stjepan Mesić odlučio je zbog štednje odgoditi dva daleka putovanja - Australiju/Novi Zeland i Brazil, kamo je trebao putovati u proljeće, objavljeno je u petak iz njegova odjela za informiranje.

'Imajući u vidu opće gospodarske prilike, a posebno potrebu štednje u javnom sektoru, predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić odlučio je revidirati program svojih putovanja u inozemstvo u tekućoj godini. Tako su odgođeni za proljeće planirani službeni posjeti Australiji, Novom Zelandu i Brazilu', kaže se u priopćenju koje je potpisala pročelnica Odjela za informiranje Ureda predsjednika RH Danja Šilović-Karić.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Ilustracija Potrošnja i investicije Što se događa s hrvatskim gospodarstvom? Objavljeni novi podaci o BDP-u

Mogući novi datumi posjeta razmotrit će se ovisno o razvoju prilika u gospodarstvu i o mogućnostima zemalja koje su u pitanju, kaže se u priopćenju.

'Odgoda posjeta ni na koji način ne znači smanjivanje interesa Republike Hrvatske za unapređivanjem dobrih i uzajamno korisnih odnosa s Australijom, Novim Zelandom i Brazilom', stoji na kraju priopćenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene