Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka na pobjedi

Predsjednica Grabar Kitarović primila brončane rukometaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar Kitarović primila je igrače rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović primila je u ponedjeljak igrače i stručno vodstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju i izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Slika nije dostupna Na tisuće lajkova Predsjednica objavila susret s rukometašima

"Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila jedna mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još puno ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu", kazala je predsjednica.

U ime HRS-a predsjednici se zahvalio član Izvršnog odbora Tomislav Grahovac koji je istaknuo da je prisutnost predsjednice u Poljskoj dalo dodatnu snagu našim reprezentativcima i pozvao ju da i u idućim akcijama podrži naše rukometaše.

U ime momčadi reprezentativni dres s potpisom svih igrača predsjednici je uručio kapetan Marko Kopljar koji joj je oko vrata ovjesio brončanu medalju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene