Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan sjećanja

Matić o mimohodu u Vukovaru: To je kao hod po katedrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matić je obećao i kako će vlada učiniti sve za taj grad kako bi se prevladalo teško gospodarsko stanje.

Ministar branitelja Predrag Matić kazao je danas kako vlada 18. studenoga na Dan sjećanja na stradanja Vukovara dolazi iskreno odati poštovanje žrtvi Vukovara i kako neće učiniti ništa da naruši dignitet toga dana.

Pročitajte i ovo Kolona sjećanja - 135 za vrijeme Dana sjećanja U Vukovaru mahao zastavom s nedopuštenim simbolima: Dobio pet dana zatvora Kolona sjećanja DNEVNIK NOVE TV PITA Ocijenili ste organizaciju Dana sjećanja! Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

>> Matić objasnio zašto je u Registru više branitelja nego prije godinu dana

'Hodanje od vukovarske bolnice do Memorijalnog groblja žrtava Domovinskog rata je kao hod po katedrali', rekao je Matić u 'Intervjuu tjedna' Hrvatskog radija i dodao kako će 'oni, koji inače u katedrali zvižde i prave nered zviždati u Vukovaru'.

Matić je obećao i kako će vlada učiniti sve za taj grad kako bi se prevladalo teško gospodarsko stanje. 'Vukovar je još uvjek čarobna riječ koji otvara sva vrata, samo to treba znati iskorititi u pozitivnom smislu i nema toga tko bi pred Vukovarom zatvorio vrata', poručio je.

Branitelji, po njegovu mišljenju, imaju pravo biti pravo nezadovoljni najavom ministra financija Slavka Linića o smanjenju najviših mirovina uključujući i one braniteljske.

'Ni sam kao branitelj nisam sretan da do toga dolazi, ali kao član vlade imam dublji uvid u stanje državnih financija', rekao je Matić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene