Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Želim političkog ministra koji nešto zna o poslu!'

Milanović hoće Jakovčića za ministra turizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Zoran Milanović dao je izjavu za medije u povodu ostavke ministra turizma Veljka Ostojića, a komentirao je i stanje unutar koalicije.

Odmah na početku konferencije, premijer Milanović je kazao da mu je žaozbog ostavke Veljka Ostojića. 'Žao mi je jer se radilo o jednom dobrom ministru s kojim sam čak i osobno dobro surađivao', kazao je.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Promjene Milanović najavio jedan od prvih poteza Vlade nacionalnog spasa Zoran Milanović "Lažu vas" Milanović o Turudiću: "To mu je najbolja stvar koju je napravio"

>> Jakovčić: Milanoviću hvala na ponudi, ali...

Naglasio je kako su šefu IDS-a Ivanu Jakovčiću ponudili da uđe u Vladu i preuzme Ostojićevo mjesto jer vidi i kompetentnost, a i predsjednik je stranke, nije župan pa može preuzeti to mjesto.

'Ne trebamo konzultacije sa strušnjacima. Želim političkog ministra koji nešto zna o poslu, a o ovom poslu predsjednik IDS-a siguirno nešto zna', kazao je.

>> Počela nagađanja o kandidatima, Ostojić ponavlja: 'Nisam učinio ništa protuzakonito''

>> Jakovčić: Zorane, nazovi! Ako se ne čujemo kroz par dana, onda nema smisla

Na pitanje je li Jakovčić odbio funkciju ministra i hoće li Vlada to postaviti kao uvijet, Milanović je kazao kako je poziv ozbiljan i da je riječ o ozbiljnim stvarima.

Dodao je kako i dalje smatra da su kontrolirane političke stranke jedan od temelja demokratskog sustava i liberalne demokracije te da s koalicijskim partnerima nije imao nikakvih problema i da je, što se tiče međukoalicijskih odnosa, 'bonaca'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene