Iz zgrade u kojoj se nalazi makedonski restoran u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici u subotu iza 10 sati počeo je sukljati crni gusti dim.

Galerija


Vatrogasci su dojavu o gustom dimu dobili u 10:35. "Radi se o požaru dimovodnog kanala od roštilja restorana", rečeno nam je u JVP Grada Zagreba.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Zapalio se na autocesti: Vatrogasci na A3 gasili vatru na automobilu, vozilo u potpuno izgorilo Obljetnica smrti vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) Prije 12 godina ugasilo se 12 života, a istina se još ne zna: ''Na ulazu su nam svaki dan njihove slike, svijeće, ormarići...''

"To se sad sanira, provjerava prostor, nema otvorenog plamena, samo dim. Ne postoji mogućnost da je zahvaćen i ostali prostor ili primjerice krovište osim tog dimovodnog kanala, ali sve provjeravamo", rekao nam je dežurni vatrogasac.

Na teren su izašla 4 vozila sa 13 vatrogasaca i policija.

Radi se o zgradi u kojoj su uglavnom poslovni prostori, tako da u JVP Grada Zagreba pretpostavljaju da nije bilo evakuacije stanara. U zgradi se nalazi Poliklinika tako da vatrogasci rade provjeru i njihovih prostorija.