Iz zgrade u kojoj se nalazi makedonski restoran u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici u subotu iza 10 sati počeo je sukljati crni gusti dim.

Galerija


Vatrogasci su dojavu o gustom dimu dobili u 10:35. "Radi se o požaru dimovodnog kanala od roštilja restorana", rečeno nam je u JVP Grada Zagreba.

Vezani članci Požar u poslovnoj zgradi na Radničkoj cesti - 2 Radnička cesta puna dima: Zapalio se automobil u Zagrebu, vatrogasci na terenu Požari u Australiji - 12 Australci dirljivim objavama pokušali približiti paklene požare svijetu, svatko bi trebao vidjeti njihove fotografije

"To se sad sanira, provjerava prostor, nema otvorenog plamena, samo dim. Ne postoji mogućnost da je zahvaćen i ostali prostor ili primjerice krovište osim tog dimovodnog kanala, ali sve provjeravamo", rekao nam je dežurni vatrogasac.

Na teren su izašla 4 vozila sa 13 vatrogasaca i policija.

Radi se o zgradi u kojoj su uglavnom poslovni prostori, tako da u JVP Grada Zagreba pretpostavljaju da nije bilo evakuacije stanara. U zgradi se nalazi Poliklinika tako da vatrogasci rade provjeru i njihovih prostorija.