Iz zgrade u kojoj se nalazi makedonski restoran u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici u subotu iza 10 sati počeo je sukljati crni gusti dim.

Galerija


Vatrogasci su dojavu o gustom dimu dobili u 10:35. "Radi se o požaru dimovodnog kanala od roštilja restorana", rečeno nam je u JVP Grada Zagreba.

Vezani članci Požar na gospodarskoj zgradi Svetišta Majke Božje Bistričke Buktinja u Svetištu Majke Božje Bistričke: Izgorjela dvorana i predavaonica Kanader, ilustracija Lokaliziran požar na Biokovu: Vatrogasci se pješice uspinjali prema vrhu planine, ostat će dežurati tijekom noći

"To se sad sanira, provjerava prostor, nema otvorenog plamena, samo dim. Ne postoji mogućnost da je zahvaćen i ostali prostor ili primjerice krovište osim tog dimovodnog kanala, ali sve provjeravamo", rekao nam je dežurni vatrogasac.

Na teren su izašla 4 vozila sa 13 vatrogasaca i policija.

Radi se o zgradi u kojoj su uglavnom poslovni prostori, tako da u JVP Grada Zagreba pretpostavljaju da nije bilo evakuacije stanara. U zgradi se nalazi Poliklinika tako da vatrogasci rade provjeru i njihovih prostorija.