Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Požar na Prokljanu na miniranom području, kod Dicma i u Konavlima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predjelu Raslina - Gaćelezi (Prokljan) gori trava i nisko raslinje na miniranom području.

U gašenju sudjeluju Javna vatrogasna postrojba iz Šibenika i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Zatona te iz Vodica s ukupno 8 vatrogasaca i 3 vatrogasna vozila, a iz zraka im pomažu dva kanadera, priopćila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Nisko raslinje i šuma gori na predjelu Dicma kod Sinja na površini oko jednog hektara. Požar gase sinjski DVD i DVD Dicma s ukupno 15 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila, a iz zraka im pomaže jedan kanader.

Nisko raslinje i šuma gori i na predjelu Radovčići - Poljice u Konavlima na površini oko osam hektara. U gašenju sudjeluju JVP iz Konavala i DVD iz Čilipa s ukupno 30 vatrogasaca i 10 vatrogasnih vozila, a iz zraka im pomaže jedan zračni traktor, izvijestio je DUZS. (Hina)

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene