Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne ide mu...

Bivši ministar u problemima: Povjerenstvo utvrdilo nesklad u imovinskoj kartici Gorana Marića

Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr)
Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministar državne imovine Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa utvrdilo je nesklad u imovinskoj kartici, sada već bivšeg, ministra državne imovine Gorana Marića.

Potvrdili su to iz Povjerenstva reporterki Nove TV Ivani Pezo Moskaljov. Zbog činjenice da je postupak prema zakonu zatvoren za javnost, više od toga ne mogu otkrivati.  

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman 2,11 milijuna eura dividendi Sada je jasno o čemu se radi: Ministru Grliću Radmanu još je 2019. godine rečeno da milijune mora upisati u imovinsku karticu Drago Matanović Primio, a nije smio Ponovno nakon dvije godine! Povjerenstvo pokrenulo postupak protiv glavnog inspektora obrane

Zaključak su poslali Mariću na očitovanje za što ima 15 dana. Nakon što im se očituje - odlučivat će o pokretanju ili nepokretanju postupka protiv bivšeg ministra državne imovine. 

Ministar državne imovine Goran Marić podnio je neopozivu ostavku 15. srpnja u Novom Vinodolskom, na potpisivanju ugovora o darovanju nekretnina.

Tada je rekao da mu je neshvatljivo "da je ozbiljan rad i procesi oživljavanja desetljećima zapuštene i otete državne imovine postao nebitan pred ciljanim rušiteljskim i dirigiranim medijskim pritiskom“.

Marićeva poslovanja s nekretninama sada češlja i USKOK.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene