Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2,5 prema Richteru

Potres u Zagrebu: Građane preplašila tutnjava

Potres (Foto: Getty Images)
Potres (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Slab potres, magnitude 2,5 stupnja prema Richteru, zatresao je dio Zagreba jutros nakon 8 sati. Epicentar je bio kod Markova polja.

Iako potres nije bio snažan, pojedini su se građani uznemirili. Kažu da su čuli i tutnjavu. Epicentar ovog potresa magnitude 2,5 stupnja, bio je između Sesveta i Kašine, kod Markova polja.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

Osjetili su ga građani u istočnom dijelu Zagreba. ''Ni ovaj nije dugo trajao, ali mi se čini da je duže nego onaj prekjučer'', napisao nam je čitatelj. Podsjetimo, potres magnitude 2,7 prema Richteru zatresao je prije dva dana područje Velike Gorice, a osjetili su ga i Zagrepčani.

Kako kažu u Seizmološkoj službi, od potresa ove magnitude ne bi trebalo biti štete.

Na temelju magnitude izračunat je intenzitet u epicentru od III. do IV. stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove (MCS) ljestvice, izvijestila je Seizmološka služba Republike Hrvatske.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene