Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postavili kamen temeljac

'U šoku smo jer premijerka nije došla otvoriti novo krilo Remetinca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvena mreža građana postavila je u petak kamen temeljac za novo H krilo zatvora Remetinec, u kojem će se, kako kažu, očekivano naći prostora i za odjel D te blok Z.

'Uz naš predivni kamen temeljac pripremili smo i vrpcu iščekujući premijerku da se ukaže, prereže vrpcu – otvori radove, zagrabi grumen zemlje i baci ju kao što je njena zajednica cijelu zemlju bacila u duboku mračnu jamu. No Jadranka Kosor nije došla autom vozeći u petoj brzini, pješke vođena idejom 'kud Ivo tud i ja', na konjiću s osmijehom. Jace naprosto nigdje nije bilo, iako znamo da ju vrpce i temeljno kamenje privlače kao Tomislava Karamarka čelno mjesto HDZ-a. Bilo kako bilo, mi se iskreno nadamo da će Jaca i njena svita uskoro završiti u Remetincu. Kamen temeljac ju tamo čeka, a i vrpcu nitko još nije prerezao', stoji u priopćenju Društvene Mreže Građana.

Pročitajte i ovo Putovnica (Foto: Dnevnik.hr) Kraj gužvama? Policija objavila važnu obavijest za dio Zagrepčana: Sada će po dokumente morati na novu lokaciju Slika nije dostupna Premijerka otvorila novu školu Kosor: Tko smo mi?; Djeca: Jadranka Kosor

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene