Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA TUGA I PONOS

Posljednji oproštaj od heroine Domovinskog rata: Rijeka suradnika i prijatelja na ispraćaju legendarne vukovarske doktorice na vječni počinak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji ispraćaj ratne i dugogodišnje poslijeratne ravnateljice vukovarske bolnice Vesne Bosanac krenuo je iz Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar. Od heroine Domovinskog rata opraštaju se njezini dugogodišnji suradnici i prijatelji.

Pokop doktorice Vesne Bosanac započet će na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u 14 sati, nakon čega će u crkvi Sv. Filipa i Jakova u 15:30 biti služena misa zadušnica, a komemorativni skup bit će u 17 sati u Hrvatskom domu Vukovar.

Doktorica Bosanac preminula je u ponedjeljak u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar u 73. godini života, nakon duge i teške bolesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U 73. godini Preminula dr. Vesna Bosanac, legendarna ravnateljica vukovarske bolnice u Domovinskom ratu
Pročitajte i ovo Vesna Bosanac (Foto: Dnevnik.hr) - 4 VESNA BOSANAC O POSJETU VUČIĆA Legendarna ravnateljica vukovarske bolnice: "Ponovno se dolijeva alkohol na otvorene rane naših obitelji"

Povodom njezine smrti ponavljamo intervju vođen s doktoricom Bosanac, specijalisticom pedijatrije koja je postala simbol otpora i heroina Domovinskog rata, a možete ga pročitati >> OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene